28
Oct 16

Schuiven en meten in Antwerpen

Schuiven en meten…op een vloer van beton. België…Vlaanderen…Antwerpen…de beurs is weer in aantocht. De data van vorig jaar zijn rücksichtslos naar dit jaar gekopieerd, van weekenden trekt men zich niks aan. De beurs begint op maandag. De logica van onze zuiderburen is soms moeilijk te volgen, maar het enthousiasme is er niet minder om.

Ben even bang dat m’n paperbacks in het niet vallen, maar goed, ieder boek heeft z’n eigen doelgroep

Er werd flink getimmerd, geplakt en boeken geladen. De uitgeverijen richten hun stands in. In het vak bij Aspekt dit jaar ook uitgeverij Taschen, van de kolossale fotoboeken. Ben even bang dat m’n paperbacks in het niet vallen, maar goed, ieder boek heeft z’n eigen doelgroep. De pocketserie Tweede Wereldoorlog heeft een eigen tafel gekregen. Samen met Sylvia is alles ingedeeld. Even een paar stappen terug met een kop koffie. Een paar vierkante meter boeken is omgevormd tot een heerlijke stand. Laat de beurs maar komen. We moeten drukwerk aan de man brengen.

De 80e boekenbeurs in Antwerpen in de Expo-hallen duurt van maandag 31 oktober tot vrijdag 11 november.

Aspekt is te vinden in hal 3, stand 326,327 onder BOOXXe

Info en kaartverkoop: http://www.boekenbeurs.com

 

 Topdrukte op de beurs in Antwerpen-Expo

 

Met Karl Daeseleire, vertegenwoordiger voor België, op de beurs

 

Laat een bericht achter